volny chod myslienok

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

nedeľné ráno

Dnes je vonku konečne krásne.
Človeku to dáva pocit, že žije, keď vidí slnečné lúče a jasnú bezoblačnú oblohu.
Dodáva to energiu.
A kto by tvrdil opak, ten by klamal.
Snažím sa nabrať čo možno najviac energie a dobrej nálady do zásoby, pretože mi ju je treba. Naozaj veľmi. Aby som zvládala všetky prekážky, ktoré ma čakajú. S jednou sa už bijem, ale naozaj to nie je med lízať. To by však nebol život, keby nám nedával do cesty polená, ktoré máme preskočiť (tí šikovnejší aj podliezť) a len na nás záleží, či sa rozhodneme bojovať alebo vzdať. Ja som skôr za to bojovanie, len v poslednej dobe mi veľmi rýchlo vyschýna prameň mojej sily. Pekne ma to štve. Nemám rada keď mi ľudia, okolnosti alebo iné príčiny berú radosť, či dobrú náladu. Po rokoch som si síce vytvorila nejaké tie zásady a prakticky som si nedala siahať na moje súkromie. Teraz je to iné, som tu a musím si asi vytvoriť pancier, pretože inak sa tu prežiť nebude dať. Verím však, že to zdolám. Prečo by aj nie. Keď môžu iní, a majú to oveľa ťažšie, tak prečo nie aj ja.
Idem sa dívať na tú nádheru vonku.

Myšlienky | stály odkaz

Komentáre

  1. Kukulienko, dávej si bacha kde kladeš.
    Takový pěnkavě zničíš se svou ratolestí život nato tata. No tata je asi pohodovej, ale pěnkava to neustojí,se nalítá jako blázen, aby dí´tátko uživila.
    Proto na stránkách medicínsky zaměřenýho občasníku radím ženám.
    Nežeňte se!
    publikované: 10.10.2010 10:32:55 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Tak já neví,. že kde je ukrutně hezkej den.
    ale u mně teda není. Je tu hnusně, Sluníčko láká ženský do lesoparku, není tam k hnutí,že prej kyslíková stezka. No to určitě. Kyslíková stezka vypadá úplně jinak.Tady se nedá dejchat.Každej tu běhá jako šílenej, sežral nedělní knedlo vepřo a teď se to snaží zachránit, kyslíku ubývá.
    Normálně najedenýmu člověkovi v Trenčíně nezůstane zhola nic, jen kysličník uhličitej na Kovárně.
    Až tam přiběhnou sportovkyně z Tupého vrchu, prej traverzovaly, no tak teda. Rychle domu!
    publikované: 10.10.2010 10:54:45 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  3. :)
    s tým pancierom si dávaj pozor, nemyslí si že ťa to bude chrániť, to je len ilúzia, ja už ich mám niekoľko vrstiev, taaaak rada by som sa z toho zbavila :))... inak aj u nás bolo aj včera aj dnes nádherne
    publikované: 11.10.2010 19:16:38 | autor: iris (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Iris, já nespochubňuju Tvůj nádhernej den.
    To v žádným případě.
    Jenom chci pravdivě informovat o stavu Trenčínskýho lesoparku.
    Kdyby, když se navoběd přežerou jenom běhaly, to by se dalo, však uhnu, ale vony né, voni nejemnom, že běhaj, vony při tom lověj! No.Chci jen upozornit, že bejt zdravej, podvyživenej chalan pod důchodem se může hrozitánsky nevyplatit.V Trenčíně. V Bratislavě bych si pěkně relaxoval chodil si kde se mi umane, nikdo by si mně nevšímal nikdo by mě neznal, audinu bych měl vodparkovanou pod Děvínem,pohoda, samá pozitíva:-))))
    publikované: 13.10.2010 10:18:32 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014